Tässä osassa kesti vähän -.-' No mutta, tämän viikonlopun aikana pitäisi tulla vielä tämän lisäksi yksi osa. :) Päästän teidät nyt lukemaan!

 

Photobucket
Katsokaas, miten hienoa! Rosewoodit voivat nyt kasvattaa kasveja. Oikeastaan kasvimaa hankittiin Helenille, mutta totta kai muutkin saavat hoitaa kasveja. Nyt kyllä Helen innostuu!

Photobucket
Tai sitten ei. Kantaäitimme vain hyppi lätäköissä vaikka oli juuri saanut oman kasvimaan. No, ehkä tämä oli Helenin keino juhlia jotakin uutta.

Photobucket
Ja mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Huomattuaan lätäköihin roiskimaan tulleen Coralin Helen joutui juoksemaan kiireesti viemään tämän sisälle lämpimään. Aivan oikein Helenille, joka näyttää huonoa esimerkkiä!

Photobucket
No, kohta Helen kuitenkin meni testaamaan kasvejen istuttamista. "Tämähän on rankkaa", hän voihki. "Luulin, että kaikki onnistuisi napin painalluksella." Eliel ja Edward katsoivat nauraen ikkunasta äitinsä rehkimistä. Onneksi he olivat vielä pieniä; elämä oli vain maalaamista, leikkimistä ja hauskanpitoa.

 Photobucket
"Mitäs minä ensin istuttaisin?" Helen pohti. "Nyt keksin! Tomaatit ovat maistuvia (enkä minä osaa muuta istuttaakaan)!"

Photobucket
Kiva juttu, sade loppui vihdoin! Helenin kasvitkin olivat kärsineet liiasta vedestä. Enää ei satanut, mutta piha oli lätäköitä täynnä. Jos kantaäitimme olisi jaksanut, hän olisi voinut mennä keräämään roppakaupalla siivouspisteitä. Mutta ei! Nukuttava oli, niin väsyttävää puuhaa kasvien istutus oli ollut.

Photobucket
Tässä taapero-Coral vielä soitteli leikkiksylofoniaan ennen kuin...

Photobucket
...päätti kasvaa.

 Photobucket 
Hyppy! Jännittävää.

Photobucket
"Hei, minä kasvoin! Jippii! Nyt voin meikata ja kaikkea kivaa ja käydä koulua!" nätti Coral ajatteli kasvettuaan. Nyt saisivat ksylofonit jäädä, ja maalausteline tulisi tilalle.

Photobucket
"Ou jee, olen maailman kaunein seitsemänvuotias tyttö!" Coral hehkutti. "Kukaan ei ole mua ihanampi ja kiltimpi ja söpömpi ja..." Edward ja Eliel kuuntelivat kummissaan. "Kuinka meidän pikkusisko voi olla noin itserakas?" Edward kysyi epäuskoisena olkiaan kohauttavalta Elieliltä.

 Photobucket
Eliel rakasti sinistä nallepehmoansa. Coralilla oli täysin samanlainen nalle, mutta jostain kumman syystä poika erotti aina omansa vaikka Coral oli yrittänyt vaihtaa vaivihkaa nallejen paikkoja ihan vain veljensä kiusaksi. Taikuutta? 

Photobucket Sunnuntai vietettiin opiskellessa. Jaska halusi karismaattiseksi...

Photobucket
Photobucket
... ja Helen valmisti herkullista ruokaa.

Photobucket
Sitten lapset! Edward, herra Nopeaoppimaan, oli saanut jo luovuuspisteet täyteen ja opiskeli shakkia. Yhdeksäs taitopiste siinäkin jo menossa. Oletteko itse huomanneet, että jotkut Simlapset oppivat uskomattoman nopeasti? o_O

Photobucket
Jotkut lapset, kuten Eliel, eivät kuitenkaan opi kauhean nopeasti. Vieläkin on yksi luovuuspiste saamatta!

Photobucket
Samoin Coralilta puuttui yksi luovuuspiste. Tyttönen oli terhakas maalari, ja sai maalattua paljon päivässä. Neljäluovuuspisteinen Helen oli kateellinen muulle perheelleen, olihan Jaskallakin seitsemän pistettä. Mutta ehkäpä maalaaminen ei vain ollut kantaäitimme juttu. Hän oli todella hyvä laittamaan ruokaa!

Photobucket
Illalla Heleniä harmitti, että hänen poikansa olivat ilmoittaneet että ovat opiskelusta liian väsyneitä pesemään hampaitaan. "Eivät vain viitsineet", hän huokaisi.

Photobucket 
Coral sen sijaan oli tunnollinen hampaittensa pesijä. "Minulla ei olekaan reikiä hampaissa, toisin kuin Edillä ja Elillä! Lällällää!" hän hymyili.

Photobucket
Yhdessä aamiaisella, harmi vaan ettei Coral ehtinyt istumaan, yksi tuoli pitäisi ostaa...

 Photobucket
Ja sitten olikin Coralin ensimmäinen koulupäivä! Iloiselta hänkin näyttää. Photobucket
Mutta päivällä Helen huomasi jotain omasta mielestään ihanaa (ja minun mielestäni kamalaa). Hän oli taas raskaana! Ensin perhetavoitteinen nainen innostui, mutta silloin hän muisti. "Tulen pian vanhukseksi... Miten minä nyt näin vanhana vielä aion lapsia synnyttää?"

Photobucket
Kaikesta huolimatta tomaatteja piti hoitaa ja kastella. Ne ovat kasvaneet jo noin paljon! :)

Photobucket
Helen meni juttelemaan (yöpuku päällään) ohikulkevalle naiselle. Hänen piti saada ystäviä jotta hän ylenisi urallaan.

Photobucket
"Tunnen yhden Minkan. Huhutaan, että hän on noita", Helen supatti ohikulkijalle keksineensä jutun. "Minka? Jos hänellä on punaiset hiukset, hän on hyvä ystäväni. Ei kai hän noita ole, mutta voihan sitä kysyä", nainen kummasteli. "E-ei, ei hänellä punaisia hiuksia ole vaan mustat", Helen virnisti nopeasti. Olisi aika noloa, jos tulisi ilmi että juttu oli keksitty.

Photobucket
Photobucket
Pian Edward, Eliel ja Coral pääsivät koulusta! Coralilla oli seiska keskiarvo...

 Photobucket
Ja heti läksyjä tekemään, hyvä.

Photobucket
Kaiken opiskelun aikana pikku Takku oli miltei kokonaan unohtunut! Helen riensi antamaan pennulle ruokaa.

Photobucket
Hän myös leikitti Takkua. Miksiköhän, eihän Helen ennen niin paljon ole pentua hoivannut?

 Photobucket
Ehkäpä vastaus on se, että Takku ei enää kovin kauaa olisi noin suloinen ja hellyyttävä pentu.

Photobucket
Helen pakotti Elielin menemään juttelemaan tuolle blondille, jotta hän saisi perheystäviä.

Photobucket
Jaska kirosi kun hän joutui iltamyöhään kitkemään rikkaruohot tomaattien ympäriltä kun raskaana oleva Helen ei jaksanut. "Pitikin mennä hankkimaan kasvimaa..." Jaska mutisi ja kitki rikkaruohot vielä viimeisen kasvin ympäriltä.

Photobucket
Seuraavana päivänä Helenin maha pomppasi taas. Synnytys oli lähellä.

 

Toivottavasti piditte kuudennesta osasta :) Tässäkin oli reilut 30 kuvaa.
7. osassa:
♥ Uusi lapsi/uusia lapsia