Tässä toinen osa :) Olkaapa hyvät!

 

Photobucket
Eräänä aamuna Helen heräsi juuri, kun postimies oli mennyt. Kantaäitimme alkoi lukea lehteä. "Olisikohan täällä avoimia työpaikkailmoituksia? Haa, tuossa!" Kuinka ollakaan, Helen sai työpaikan Opetusuralta, tosin hän pääsi vain leikkikentän valvojaksi. "No, kyllä minä vielä ylenen", Helen hymyili mielessään.

Photobucket 
Helen käveli ensimmäistä kertaa kohti työpaikkaansa. Häntä kyllä vähän jännitti, millaisia kauhukakaroita leikkipuistossa oikein olisikaan. Toivottakaamme hänelle onnea, pikkulasten valvojana on rankkaa!

Photobucket
Ja pian työpäivä oli ohi, onneksi! Ja heti ensimmäisenä päivänä ylennys. Jos näin jatkuu, Helen on uransa huipulla ennen kuin huomaammekaan! 

Photobucket
Kuinka ollakaan, töistä tultuaan kun oli levännyt hetken Helen huomasi että hänen mahansa pomppasi. Oliko tosiaan jo kolme kuukautta siitä, kun hän oli nähnyt Jaskan viimeksi? Helenille tuli mukava olo kun hän ajatteli Jaskaa. Kenties jonain päivänä hän muuttaisi yhteen rakastuksensa kanssa...

Photobucket
Ja pian Helen päätti kutsua Jaskan pitkästä aikaa kylään. "Jaska, ihana nähdä sinua!" Helen hihkaisi. "Niin sinuakin!" Jaska hymyili. "Helen... Oletko raskaana?" "En ole", Helen vastasi nopeasti. Hän ei tiennyt, miten Jaska suhtautuisi raskauteen. Jaska kohautti olkapäitään.

Photobucket
Ja heti Helen polvistui Jaskan eteen. "Tuletko miehekseni, Jaska?" Helen kysyi. Toisin kuin Helen oli kuvitellut, Jaska katsoi hiukan epäillen häntä. Heleniä alkoi pelottaa.

Photobucket
"En haluaisi sanoa tätä, mutta en", Jaska mutisi. Helen nousi kauhuissaan. "Miksi, Jaska?" hän kysyi hetken kuluttua hiljaa. "En vain... Oikein tiedä, voisinko luottaa sinuun. Valehtelit minulle, eikö vain? Sinähän olet raskaana", Jaska vastasi. Helen nosti katseensa.

Photobucket
"En tiennyt, miten suhtautuisit asiaan, Jaska!" Helen selitti. "Niinkö? Totta kai se minulle sopii! Olen todella onnellinen, kun saamme lapsen!" mutta silloin Jaska vakavoitui.

Photobucket
"Onko se edes minun lapseni, Helen?" Jaska kysyi. "On tietysti, höpsö!" Helen nauroi. Jaskakin hymyili.

Photobucket
Niinpä Helen päätti yrittää uudelleen. Jaska ihasteli kimaltavaa sormusta keskisormessaan.

Photobucket
Samalla pari meni naimisiin. Helen ja Jaska Rosewood.

 

Photobucket
Niinpä Jaska muutti Helenin luo asumaan tuoden mukanaan 18 000 simoleonia rahaa. Mammonatavoitteinen skorpioni toivoo pääsevänsä Talousuran huipulle. Myös tyyliä muokattiin: hiuksista poistettiin musta väri ja annettiin otsahiusten kasvaa toiselta puolelta pidemmäksi. Myös piilolinssit saivat kyytiä, ja silmälasit laitettiin tilalle. Jaskastahan kuoriutui komea mies!

Photobucket
Sitten Helen keskittyi Opetusuraan kun taas Jaska Talousuraan. Taitopisteet olivat tärkeitä, jos halusi yletä.

Photobucket
Samoin ystävyyssuhteiden ylläpito. Rosewoodeilla oli vasta kaksi perheystävää, ja lisää tarvittaisiin ylennyksiin.

Photobucket
Sanelma Ottavainen olikin Helenin paras työkaveri. Helen kutsui ystävänsä usein töistä vierailulle.

Photobucket
Tykkään niin tuosta Jaskan uudesta lookista <3 No, tästä kuvasta näkee, että Jaskakin on innokas työssäkävijä eikä ota niin sanotusti 'omaa lomaa'.

Photobucket
Ja jipii, taas ylennys! Helen on saanut jo muistaakseni kolme ylennystä. Hyvin menee!

Photobucket
Jaskakin sai ylennyksen, mutta juhlii sitä huomattavasti rauhallisemmin.

 

Photobucket
"Helen kuule", Jaska aloitti. "Mitä nyt?" Helen kysyi. "Ei laajenneta taloamme ihan vielä, vaikka meillä onkin jo jonkin verran rahaa. Tienataan nyt vielä, ettemme joudu konkurssiin", Jaska selitti. Helen ihastui miehensä liikemiestaitoihin. "Tehdään niin. Mutta kun vauva syntyy, on pakko laajentaa, koska ei ole tilaa kehdolle", Helen vastasi.

Photobucket
Tähän väliin bugi. Siamilaiset kaksoset, vai? o_O

Photobucket
Helenin maha pomppasi jo toisen kerran! Enää kolmisen kuukautta synnytykseen. Sekä Helen että Jaska odottelivat esikoistaan innolla.

Photobucket
Joskus oli tietenkin vapaapäiviä. Helen vietti ne odottelemalla synnytystä, koska hän ei oikeastaan jaksanut tehdä yhtään mitään.

Photobucket
Sen sijaan Jaska maalasi tauluja! Siinä hänen uusi harrastuksensa.

Photobucket
Mutta pian koitti synnytyksen aika! "Jaskaaa, auta!" Helen kiljui. "Mitä minä voin tehdä?" Jaska kummasteli parisängyn toiselta puolelta. "Miehet, pah... APUA!" Helen jatkoi huutamistaan.

Photobucket
Helen synnytti suloisen pikku pojan!

Photobucket
Ja toisen samanlaisen!

Photobucket
Tässä siis lattialla Edward. Isänsä silmät, äitinsä iho, ruskeat hiukset.

Photobucket
Äitinsä sylissä Eliel. Isänsä silmät, isänsä iho ja ruskeat hiukset.

Photobucket
Onnellinen nelihenkinen perhe! <3

 

Tähän päättyi siis toinen osa. Sentään 29 kuvaa, vähän pidempi kuin edellinen. ;) Kirjoitin tätä illalla väsyneenä, joten kirjoitusvirheitä on saattanut lipsua. Toivottavasti silti piditte! :)
3. osassa:
♥ Työelämää
♥ Lasten hoitoa