Ensimmäinen osa LC Rosewoodia. Toivottavasti tykkäätte. :)

 

Photobucket
West Valley on rauhallinen naapurusto. Tai no, sanotaan oli, koska emme tiedä, millaiseksi naapurusto muuttuu kun neiti Rosewood muuttaa sinne...?

 

Photobucket
"Miksi?" Helen manasi mielessään. "Miksi meninkään ostamaan tämän jättimäisen tontin? Kaikki on sen typerän kauppiaan syytä! Missä ovat hänen väittämänsä uima-allas, kalastuslampi, puutarha ja suuri kartano? Eivät ainakaan täällä!"

 

Photobucket
Tässä neitokainen Helen Rosewood on. Kuvassa brunettemme ei kyllä ole kovin edukseen, hymyillessään hän on kauniimpi. Mutta minkäs sille voi, ettei jaksa hymyillä, jos on juuri tullut huijatuksi? Helen huokaisi syvään.

 

Photobucket
Tämäkään näky ei saanut Heleniä iloiseksi. Sen sijaan hän purskahti itkuun. "Silkka hökkeli tontin nurkassa! Mitä ohikulkijatkin sanovat?" hän nyyhkytti hihaansa vasten.

 

Photobucket
Sisältä hökkeli... siis talo on tällainen. Vain kaikki välttämätön; sänky, uuni, ruoanlaittotaso, jääkaappi, WC, suihku ja palo- sekä murtohälytin ja puhelin.

 

Photobucket
Suurimman järkytyksen järkeen Helen suuntasi laittamaan juustopastaa. Hän halusi ruoanlaittopisteen, mutta ilman kirjahyllyä ei voinut lukea ruoanlaittoa. Ei auttanut muu kuin valmistaa ja säilöä niin paljon juustopastaa, että saisi pisteen.

 

Photobucket
Neljästä lautasellisesta pastaa riitti yksi heti syötäväksi. Nimittäin Helenille oli tullut ruoanlaitossa nälkä, eikä hän jaksanut taas alkaa valmistamaan ruokaa.

 

Photobucket
"Huomenta, postinkantaja! Jaksaisitko tuoda minulle joka päivä lehden?" Helen kysyi hymyillen. "Öö, joo. Sinäkö olet se hölm... Ei kun siis nainen joka muutti tänne vasta?" postinkantaja sanoi. "Jep", Helen vastasi. Hän käveli kohti pojan tuomaa lehteä. "Vai että hölmö..."

 

Photobucket
"Hmm... Olisikohan täällä työpaikkoja opetusuralta? Haluaisin päästä opetusuran huipulle", Helen pohti ja selaili lehteä. Mutta voi harmi, ei löytynyt. Helen kirosi mielessään. Hän nimittäin tarvitsi rahaa, ja heti!

 

Photobucket 
Helen ei ehtinyt kauaakaan asua West Valleyssa, kun hän jo tapasi kiinnostavan miehen. Jaska oli kantaäitimme mielestä todella komea. Ei siinä sitten muuta kuin tekemään tuttavuutta...

 

Photobucket
"He-hei, sinulla on kivat hiukset. J-ja ihanat silmät", Helen sopersi. "Kiitos kehuista", Jaska naurahti. "Mutta jos joku täällä on kaunis, niin sinä!" Helen punastui varmaan päästä varpaisiin, tai siltä hänestä ainakin tuntui.

 

Photobucket
"Oletko sinä tosissasi? Kukaan ei ole koskaan sanonut minulle noin", Helen ihmetteli. "Outoa", Jaska tuumi. "Sitten he ovat olleet varmaankin sokeita." Helen punastui jälleen. Mutta silloin hän päätti unohtaa ujoutensa. "Sinä olet komea. Komein mies, jonka tunnen!" hän kehui. "Sinä olet ystävällinen, mutta ei sinun valehdella tarvitse!" Jaska puisteli päätään.

 

Photobucket
"Älä ole vaatimaton", Helen naurahti.

 

Photobucket
"Öö... Tämä ei... Ei haittaa vaikkei sinulla olisikaan paljon rahaa, mutta kysyn vain silkasta uteliaisuudesta, kuinka rikas olet?" Helen änkytti. Ja Jaska kertoi olevansa melko varakas.

 

Photobucket
Totta kai kaikkien oli joskus kotiin lähdettävä, vaikkei Helen olisi halunnutkaan päästää Jaskaa menemään. "Tulen kyllä takaisin", tämä naurahti.

 

Photobucket
Samalla viikolla illan hämärässä kun Helen oli viemässä roskia, hän huomasi että Jaska oli tuonut upeasta päivästä muistoksi flipperin ja ihanan kimpun ruusuja. Valitettavasti Helen myi, tosin haikeana, flipperin, koska hän tarvitsi rahaa. Rahalla ostettiinkin kirjahylly ja maalausteline.

 

Photobucket
Roskia viedessään Helen huomasi myös jotain muuta. "Olen raskaana!" hän kiljahti. "Olen varma siitä!"

 

Tässä ensimmäinen osa. :) Lyhyt tosin, vain 17 kuvaa. Yritän saada seuraavissa osissa enemmän kuvia... MUTTA NYT KYSYMYS LUKIJOILLE! Haittaako teitä, jos lapselle/lapsille periytyy tuo Jaskan nenä? Yritin lähteä Stadiin, mutta jostain syystä taksi ei tullut. Ajattelin sitten, että koska Helen ja Jaska sopivat hyvin yhteen niin eiköhän Jaska kelpaisi. Muutenhan mies on ihan komea, jollei nenää oteta mukaan?
2. osassa:
♥ Helenin esikoinen/esikoiset!
♥ Miten Helenin ja Jaskan suhde etenee?
♥ Saako Helen työpaikan?